Anadolu… Kıtaların ortasında yüzyıllardır bir köprü görevini görmüş, yanıbaşındaki kadim kültürlerin hepsinden etkilenerek kendine özgü bir kültüre sahip olmuş, eşsiz bir bölge… Kimisi gelip geçmiş, kimisi kalıcı olmuş tüm medeniyetler için bu toprakların bereketi hep, her zaman çok cazip bir çekim merkezi olmuş.
Tüm bu kadim bilgilerin adeta imbikten süzülürcesine biriktirdiği bir yaşam tarzıdır, Anadolu kültürü. Bu kültürün en önemli kısmı da yemek ve sofra adabıdır. Sofra ve yemek Anadolu’da yaşayan herkes için çok değerli bir ritüeldir. Burada amaç sadece karın doyurmak değil, bir araya gelmektir.
Ev halkı ve misafirleri için asıl doyurucu olan, yapılan yemekleri yerken yaptıkları sohbetleridir, bir Anadolu sofrasında.
Zaten sofra daha çok yuvarlak bir sini etrafında toplanılıp yemek yenilen yerdir. Altında bir sofra bezi vardır ki aynı zamanda peçete görevi görür.
Ortadaki emek verilerek yapılmış “aş”a kaşık sallar herkes ama arsızca bir telaşla değil elbette; saygıyla ve sükûnetle…
I don't know what you think about eating, but breakfast should have something to do with happiness.
CEMAL SÜREYA “dediyse doğrudur.“
I haven't met anyone who can think well or get a good night's sleep without having a good meal.
VIRGINIA WOOLF “ne kadar haklı…“
Menu
ingredients every day
- Breakfast
- Soup
- Entrée Appetizer
- Salads from our garden
- Tastings
- Kebaps
- Desserts
- Champagne & Sparkling Wine
- Drinks
Baked Turkish Sesame Bagel Bread With Cheese And Eggs
→35 TL
Baked Turkish Sesame Bagel Bread With Cheese And Eggs
Roasted Eggs
→70 TL
Roasted Eggs
Pastrami With Eggs
→50 TL
Pastrami With Eggs
Warm Antep (Naboulsi) Cheese
→55 TL
Warm Antep (Naboulsi) Cheese
Crisp Flaky Pastry
→90 TL
Crisp Flaky Pastry
Hand Made Steak Tartar Ala Turca With Meat
→65 TL
Hand Made Steak Tartar Ala Turca With Meat
Melon Cheese
→80 TL
Melon Cheese
Hot Pistachio Cheese , Melon , Watermelon
→55 TL
Hot Pistachio Cheese , Melon , Watermelon
Pickle Plate
→45 TL
Pickle Plate
Aubergine With Sauce
→55 TL
Aubergine With Sauce
Single Malt Whiskey "Lagavulin 12 years old"
→300 TL
Single Malt Whiskey "Lagavulin 12 years old"
Burbon Whiskey "Jack Daniels"
→100 TL
Burbon Whiskey "Jack Daniels"
Scotch Whiskey "J&B"
→80 TL
Scotch Whiskey "J&B"
Scotch Whiskey "J.W. Red Label"
→90 TL
Scotch Whiskey "J.W. Red Label"
Scotch Whiskey "Chivas Regal"
→100 TL
Scotch Whiskey "Chivas Regal"
Scotch Whiskey "J.W. Black Label"
→95 TL
Scotch Whiskey "J.W. Black Label"
Scotch Whiskey "J.W. Gold Label"
→140 TL
Scotch Whiskey "J.W. Gold Label"
Scotch Whiskey "Chivas Regal 18"
→215 TL
Scotch Whiskey "Chivas Regal 18"
Cognas "Martell V.S."
→150 TL
Cognas "Martell V.S."
Cognas "Martell V.S.O.P."
→150 TL
Cognas "Martell V.S.O.P."
Organic & Fresh
Products from Sianji Farm are used in all the flavors that come to your table at Meşealtı Authentic Kebap. From the branch to the table, it is presented to you with its old and missed flavors and smells. Other products such as meat, olive oil and dairy products are presented to your liking, produced from the region and with traditional methods.
Flavors of the Region
While creating exquisite and delicious recipes from Gaziantep cuisine, very special ingredients from the region are used and these products are produced with traditional methods.
From Branch to Table
The vegetables produced in Sianji Farm are grown completely organically and come to your table. All vegetables will offer you the taste experiences you miss with their smell and taste.
100% Domestic Production
Local and traditional products are used in our flavors. Delicious Aegean olive oils, very special meats from Gaziantep, Trabzon cheeses and more...
Follow us for detailed information about products and 20% discount!